Najnovšie recenzie zo sekcie Robotické vysávače
- Perfektný pomocník
- Sací vykon
- Myslím že v danej cenovej kategórií nemá konkurenciu
- Mop nezanecháva šmuhy
- Koberce treba manuálne zadať do aplikácie aby mop ich nemočil a je nutné sa s tým pohrať
- Inak nič
- Za mňa top
- Konečne keď ráno vstanem je podlaha čistá, šetrí mi čas a môžem iba odporúčať. Mame v byte dvoch psíkov, starú fenku pekinéza , ktorá veľmi trati chlpy ide o moch a Yorku, kupov tohto vysávača so vyriešila problém a uľahčilo mi to prácu.
Žiadne
- Všetko funguje ako má je spoľahlivý
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení robotického vysavače Niceboy ION Charles Q10. Pěkný den. Niceboy
- Pomer cena/výkon
- Nie je kompatibilný s apkou Mi Home, treba apku Dreame
Menil som model D9 za tento D10S. Rozdiel asi najväčší je v kefe (vraj by nemala namotavat vlasy, uvidíme). Robot funguje podľa predstáv a z používateľského hľadiska nie je takmer žiadny rozdiel oproti D9. V apke Dreame je ovládanie rovnaké ako bolo v apke Mi Home.
- nemá slovenský návod
Robot.vysavac vysáva dobre, ľahká údržba.
- funguje
- vysoka cena
Ok
- pracuje za mňa
- musím ho čistiť
- Silný sací výkon
- Pekný dizajn
- Pekne povysava a aj super mopuje
- Cena je prijateľná
- Aplikácia v angličtine
Veľmi dobrý vysávač. Som s výrobkom spokojný. Za tú cenu si myslím nie je nič lepšie na trhu. Jediná nevýhoda je aplikácia v angličtine, ale dá sa na to zvyknúť.
tichý, spĺňa požiadavky
Zatiaľ v zábehu. Povelom rozumie a pracuje.:-)
- Veľkosť
- Vysáva a vytiera
- Dlhšiu dobu hľadá nabíjačku
- Občas musím 2x zapnúť pretože sa chce vracať na nabíjačku aj keď je nabitý
Robotický vysávač ma veľmi prekvapil. Možnosť vybrať silu vysávania a tým aj hlučnosť je skvelá, vysáva a berie aj väčšie omrvinky a potom vytrie do posledného prachu. Tým, že je veľmi nízky, sa dostane aj pod komodu, kam som sa nemohla nikdy dostať. Odporúčam
- Možnosť plánovania upratovania
- Kombinácia vydávania a vytierania
- Pohodlie pri upratovaní
- Údržba
- Obmedzená sila vysávania
Robotický vysávač je skvelý pomocník, ktorý mi ušetril veľa času a námahy pri upratovaní domácnosti. Jeho inteligentná navigácia umožňuje dokonale vyčistiť každý kút, či už ide o podlahy, koberce alebo dokonca pod nábytkom. Navyše ho môžem nastaviť tak, aby sa automaticky spustil v určený čas, čo znamená, že môžem mať vždy čistý dom bez veľkej námahy. S týmto vysávačom som naozaj spokojná a odporúčam ho každému, kto hľadá efektívne a pohodlné riešenie na upratovanie.
Translated with DeepL.com (free version)
- Jednoduchá aplikácia
- Hlučnejší
Rýchle dodanie, jednoduché ovládanie pomocou aplikácie alebo ovládača. Krásne zachytáva zvieracie chlpy. S vytieraním som spokojná, len je potrebné aby vysavač prešiel cez nečistotu niekoľkokrát, ideálny je "program" špirály. Vysávač má v aplikácii nastaviteľný výkon sania.
- Super
- Kvalita za rozumnu cenu
- Vysava
- Umýva
- Je rýchli
- Rýchla údržba
- Trošku hlučnejsi pri sušeni ale nič čo sa nedá vydržať
- zatiaľ všetko OK splnil očakávanie
- čas ukáže
- APP-ka ma nič moc - nepoužívam
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »