Najnovšie recenzie zo sekcie Robotické vysávače
Vysávač ok, ako darček mala byť chladiaca taška. V obchode povedali že oni tašku nemajú. Keď sa už spraví nejaká akcia patrilo by sa aj dodať všetok tovar.
- Nad mieru spokojný. Veľké zlepšenie oproti predchádzajúcim modelom s ktorými sme boli tiež spokojný. Teraz je vysávač ešte jednoduchší na údržbu a vyšší výkon je naozaj vítaný.
som velmi spokojna s kvalitou vysavania aj umyvania
- Mapovanie miestností v aplikácii
- Precízne vysávanie
- Neviem o žiadnom
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a recenzi robotického vysavače Niceboy ION Charles i10 White. Pěkný den. Niceboy
- Super pomocník, všetko funguje ako má
- Super vec.
Som spokojny
- Výborný vysavac, odporúčam. Dokáže to čo iné značky za 3-násobnú cenu.
- Nevie chodiť po schodoch na horné podlažie. Treba ho preniesť:-)
- výhodou sú jeho vlastnosti
- nedá sa vyliať prebytočná voda z nádobky
Výhody ++++
- Je to super produkt
- Aplikácia je výborna
- Apka nieje v SK ale dá sa v Polštine
- mopovanie je super, nie len povytiera ale rotacnymi handrickami poumyva podlahu
- vydrz baterie
- rozne moznosti nastaveni
- SW
- Tichý, výkonný, inteligentný.
- Pozitívne prekročil moje predstavy.
- Vynikajúci pomer ceny a hodnoty
- Zatiaľ žiadnu nevýhodu nevidím
- TOP v triede robotických vysávačov s mopovanim, je na YT veľa recenzií, ktoré len potvrdzujú, že tento výrobok je momentálne absolútna špička, maximálna spokojnosť..
- Apka nie je zatiaľ v SK, CZ mutácií, ale stačia základy v iných jazykoch..
OK, je to super pomocník do domácnosti, potešenie pre technických nadšencov, používa AI..určite odporúčam
Som veľmi prekvapená ako pekne povysava aj pozmýva. Podlaha ostáva pekná čistá. Povysava aj psie chlpy. Páči sa mi aj aplikácia v ktorej vidím kde sa vysávač nachádza aký je stav baterky a podobne. Treba si len nastaviť aby vysávač hovoril po slovensky a potom je už všetko ľahké. Veľmi kvalitný výrobok.
- Pracuje ako má...
- Žiadne
Spoľahlivý, dobrý pomocník do domácnosti...
Odporúčam produkt
- mapuje
- vysáva
- umýva
- sám sa vyprázdni
- sám preperie handričku
- pošle upozornenie na kontrolu nádoby na čistú či špinavú vodu
- Chýba návod v slovenskom jazyku, akosi sa stalo pravidlom, že na SVK sa máme prispôsobiť ponuke, avšak myslím si, že aj spotrebiteľ na Slovensku je tak dôležitý ako aj spotrebiteľ v inom štáte. Toto je však problém väčšiny produktov. Jednoducho by to mali mať v ponuke produktov a podľa toho, do ktorého štátu produkt putuje, podľa toho by tam mal byť priložený návod.
Plní na čo je určený. Spokojnosť.
- povysáva a poumýva
- tichý a spoľahlivý
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a recenzi robotického vysavače Niceboy ION Charles i9 Plus. Pěkný den. Niceboy
- Pracuje ticho oproti irobotu.
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »