Najnovšie recenzie zo sekcie Robotické vysávače
Fantastický vysávač, odporúčam.
- prehľadná aplikácia v češtine
- rýchla a kvalitná podpora
- bezplatný odvoz a rýchle vyriešenie reklamácie
- fotí prekážky a zobrazí ich v aplikácii
- sám sa vysype
- osvetlenie diódou
- poradí si s káblami
- jednoduchá údržba
- zdvihne mop skôr, ako príde na koberec
- niektoré prekážky prejde
- občas hlási nezmyselnú chybu, napr. pád zo schodov, pritom vysáva koberec
- občas jazdí zmätene
- málo podrobný návod
- občas nesplní zadanú úlohu na 100 %
- malá nádržka na vodu
- ovládanie hlasom
Poradí si aj s priestorom pod stoličkou, kam sa vojde len z jednej strany. Podsvietenie funguje dobre aj v našom tmavom byte. Vysáva aj pod sedačkou a pod posteľou, kde je tma. Veľká výhoda je, že sa sám vysype a pokračuje v práci. Robota som po 10 hodinách jeho čistej práce reklamoval s tým, že keď má povysávať celý byt, niektoré miestnosti ani nenavštívi a potom ohlási ukončenie úlohy. Potom preto, že jazdí trochu zmätene. Po niekoľkých dňoch mi prišiel nový robot, ktorý už funguje o dosť lepšie. Niektoré prekážky robot akoby nevidel a v plnej rýchlosti do nich vrazí, akoby tam nič nebolo. Vyskúšali sme aj gumený psí exkrement a zo 6 pokusov ho 3-krát nabúral a 3-krát ho obišiel, takže ak vám pes doma urobí nejakú psiu nádielku, môže sa stať, že ju budete mať po celom byte, aj keď výrobca garantuje, že pevný exkrement robot obíde. Návod je málo podrobný, napr. jednotlivé chyby si musíte vyhľadať niekde na internete v angličtine.
Dreame L10s Ultra
Denisa Ronaldi
Pridané: 16. novembra 2023
(naposledy upravené 16. novembra 2023)
Zakúpený v rd-rightdeal
- Je naprosto perfektni, precizni uklid, je tichy…….. uz kolikrat jsem sama sobe rikala, proc jsem si jo nekoupila driv.
- Zadna
Zatiaľ spokojnosť, vysáva systematicky a kvalitne. Produkt odporúčam
- Celkom rozumne sa pohybuje aj v komplikovanom priestore
- Aplikacia je prehladna a zonove upratovanie funguje bez problemov
- Povysava ovela viac ako velky vysavac, pretoze nevyri tolko prachu pri vysavani, je neuveritelne kolko prachu pozbiera aj pri prevadzke kazdy druhy den
- Parovanie aplikacie, je nutne povolit absolutne vsetko co aplikacia vyzaduje, inak sa parovanie nepodari. Po sparovani aplikacia drzi a nepada.
Mam ho kratko ale odporucam ho. Aplikacia je prehladna, lahko nastavitelna. Oproti aplikacii Xiaomi sa mi zda lepsia a nepada, nemaze si zony a pod.
Da sa nastavit intenzita sania, cize ked chcem aby isiel tichsie dam nizsiu savost a aj ta zbiera bez problemov.
- výkon vysávača
- nenaráža do stien/nábytku
- funkcia mopovanie
- vhodne keď máte doma zvieratko
- Neskutočná výpomoc v domácnosti
- pekný vzhľad
Dostal som odporučenie od kolegu na tento robotický vysávač. Pekný vzhľad, dá sa ľahko ovládať pomocou mobilnej aplikácie. Po dvoch mesiacoch používania zatiaľ spokojnosť. Pracuje každý deň, máme doma väčšieho psíka.
Neočakával som takú kvalitu, mohol som objednať skôr :)
- Design a cena
Vyskúšané a veľká spokojnosť.
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení robotického vysavače Niceboy ION Charles i6 White. Pěkný den. Niceboy
Kvalita
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení robotického vysavače Niceboy ION Charles i3 Plus. Pěkný den. Niceboy
- Super za te peniaze
- Dlho mu trvá kým nájde dobijacju stanicu
- Výborná vecička ktorá Vám ušetrí čas.
- Výhodou tohoto produktu je to že po vysávani Vám to aj vylešti.
zakupila som si ho na odporúcanie mojho syna, ktorý má tejto značky už niekoľko rokov
spokojná
Dreame F9
Pridané: 12. novembra 2023
(naposledy upravené 12. novembra 2023)
Zakúpený v miStores.sk
dlhá výdrž baterie, nízky, sací výkon
Kvalita za nízku cenu. Produkt má "svojský" princíp vysávania, ale povysáva. Používam obdeň a stále je plná nádobka. Kúpila som hlavne kvôli srsti. Používam aj klasický vysávač 1× za týždeň, lebo rohy, steny, parapety a pod.samozrejme povysávať nedokáže. "Mop" nepoužívam, lebo tá malá handrička, ktorá má zmývať, tak asi ťažko, radšej pozmývam klasicky. Na 1 nabitie vydrží povysávať 3 izby + kuchyňa, wc, kúpelka, loggia. Za mňa je to skvelý pomocník.
Koberce a prahy nemám, tak v tomto neviem posúdiť.
samovyprazdnovanie odpadu nie je tak ako sme cakali ale co uz
Prvotná komplikácia s pripojením do aplikácie. Po kompletnom nabití, pracoval cca 20 minút a vrátil sa do nabíjacej stanice. Po opätovnom štarte sa dajakým nejasným spôsobom motal po miestnosti 4x3 m a vôbec nebolo jasné, či si najprv obzerá terén a až potom sa pustí do vysávania. Celú túto plochu zvládol asi tak za 4 hodiny a nedá sa presne povedať, či to bola vychádzka, alebo či práca. Zásobník mal takmer prázdny i keď mal čo vysávať. Nechal za sebou badateľné omrvinky a drobné špinky. Vracanie sa do nabíjacej stanice sa niekoľko krát opakovalo i keď cesta do nabíjacej stanice bola dosť rozpačitá. Skúsenosť s týmto robotickým vysávačom skončila tak, že sme ho vrátili a kúpili iný.
- dobre čistí a vysáva
- Nevidím žiadne nedostatky
- Vysava aj mopuje skvele!!
- Výkon sania
- Orientacia v prostore
- Ovládanie cez iPhone
Skúšame, ale je to zatiaľ sme spokojní.
- Funguje skvelo
- Vytvori si mapu
- Funguje bezchybne a nenabura
- "Nevie navarit obed"
Ak hladate skvely roboticky vysavac tak ste ho nasli. Za cenu 189 je bez konkurencny na trhu.
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »