Najnovšie recenzie zo sekcie Robotické vysávače
- samotné vysávanie bolo v poriadku
- bez problémov prešiel aj cez vyšší prah
- aplikácia ma sklamala, problém s pripojením, mapa sa neuložila a nepovysával celý priestor bytu
produkt som vrátila aj na základe doporučenie poradcu zo spol.NICEBOY - reklamácia
Reakcia značky Niceboy
Mrzí nás, že se vám do rukou dostal vadný kus robotického vysavače Niceboy ION Charles i6 Black a tedy ho nedoporučujete. Děkujeme z recenzi. Pěkný den, Niceboy
- Robí čo má
- Výhodná cena
- Jednoduche ovladanie
- Stiera
- Vzhlad
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení robotického vysavače Niceboy ION Charles i3 Plus. Pěkný den. Niceboy
- Pamätá si mapu bytu kde môžem nastaviť virtuálne steny ,zakázané zóny a zóny bez mopovania
- Laserová navigácia
Hoover HGO 320H011
Pridané: 22. novembra 2023
(naposledy upravené 22. novembra 2023)
Zakúpený v MALL.SK
Zatiaľ som veľmi spokojná, prekvapil za tu cenu jedna mala chybička je,že je trosku väčsia hlučnosť
- Dobrý výkon na cenu
- neskutočne spomalená appka
- Dizajn
- Aplikácia
- Super pomocník na každodenné upratovanie
- Sám sa vysypáva a v prípade potreby sa ide nabiť
- V prípade nejakej chyby vám robot oznámi čo je za problém
- Hluk
- Neporadí si so zaschnutými škvrnami
- Niekde zostávajú omrvinky
Stretnutie s iRobotom pre mňa bolo prvým zoznámením sa s robotickým vysávačom a bola/som nadšená. Vysávač aj základňa majú veľmi pekný dizajn. V našej domácnosti našiel hneď svoje miesto. Vysáva a vytiera každý deň. Občas sa stane, že niekde sa mu nepodarí všetko povysávať na 100%, pri vytieraní si neporadí s väčšími zaschnutými škvrnami. Raz za čas sa musí vziať handra na zem a poriadne vytrieť, ale na to, aby podlaha denne vyzerala upratane stačí.
spokojnost
- kvalita upratovania
- menšia kapacita nádržky na saponát s vodou
IRobot Roomba j7+ ma veľmi príjemne prekvapil. Vysáva aj vytiera veľmi precízne. Má možnosť širokej škály nastavení - je možné nastaviť čas, kedy má vysávať/mopovať, vybrať zónu kde je potrebné vysávať intenzívnejšie, alebo naopak, kde vysávať nemá. Sám si mapuje priestor a v aplikácii je vidieť, kde vysával a ako intenzívne.
- hlučnosť pri vysávaní
- vysávanie zvládne aj nepošliapané psie chlpy
- dizajn
- obsluha
- prehľadná aplikácia
- na mopovaní je potreba zapracovať
- v rohoch má vysávač celkom problém
- iba 1 metlička
Moja prvá skúsenosť s robotickým vysávačom vôbec, je veľmi dobrá. Zrejme vzhľadom k cene a značke, je vysávač pomerne výkonný a zvládne aj jemné chĺpky z nášho psíka, pokiaľ nie sú zašliapnuté do koberca. Pri väčších nečistotách je však potrebné vysávanie niekedy zopakovať.
- vysava pekne, to ano.
- prejde aj vyssi prah.
- 2 rotacne kefy
- Ked je prekazka vyssie ako "naraznik", tak naraza lidarovou vezou do nabytku a poskodzuje nabytok aj seba. Kolieska sa mu pri tom pretacaju, zbytocne dochadza k opotrebovaniu dielov. Stenu lidar vidi, ale prekazku do ktorej naraza nie.
- Ked nevie najst nabijaciu stanicu beha az dokial sa komplet nevybije aj ked mal povodne napr. 90%. Navrhovana uprava, vypnut sa ak nenajde do 10 minut.
- Pokial ho niekam prinesiete bez nabijacej stanice (napr. ine poschodie), neviete zmenit mapu. Musite sa vratit dat ho na dokinu, zmenit mapu, odniest na dane miesto a zapnut.
- Najprv isiel pekne ticho, teraz mu zacalo nieco vrzgat, ani sa necudujem ked so sebou zaobchadza dost nesetrne. Som zvedavy ci vydrzi aspon 2 roky!
- slaba aplikacia. pomala. tlacitko OK je prelozene ako Znovu :) Niekedy ukaze dummpy mapu mapa1, mapa2 az neskor ukaze spravne mapy. Neintuitivne UI.
Vysavac Sencor som si kupil, lebo mam do dnes od Sencoru starsi nesmartovy model a funguje stale, aj ked ma uz novu baterku. So znackou som bol spokojny, ale tento model je trochu fail. Mam podozrenie ze v tomto smartovom vyrobca testuje software pre bojove drony. Vysavac sa sprava ako tank. Pokial je prekazka vyssie ako "naraznik", tak streleckou vezou v ktorej ma lidar bude do prekazky vytrvalo narazat. Neodmietol ani suboj s radiatorom, kazdopadne radiator neuhol ani o milimeter. Zoskrabal farbu z radiatora a doskrabal aj seba. Viem ze sa da nastavit v aplikacii pevna stena, ale napr. stol sa trochu posunie a nastava ten isty scenar, pripadne ak ho chcete pouzivat bez cloudu.
Reakcia značky SENCOR
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Dle toho, co popisujete se domníváme, že vysavač nemá dostatečný signál. Proto nemůže vyhledat nabíjecí stanici a naráží do nábytku. Doporučujeme přesunout vysavač blíže k routeru a znovu namapovat celý prostor. SRV 9200 a SRV 9250 je jeden z našich nejprodávanějších vysavačů, což má své opodstatnění. Tento vysavač, který nejen že má snadno ovladatelnou aplikaci ale i výborné sání. Hodí se navíc i do domácností, kde jsou domácí mazlíčci, protože dokáže dostat velice dobře srst z koberce. S pozdravem Sencor
- Flexibilta
- hlučnosť
Efektivita upratovania je na 90 % asi ako pri všetkých robotických vysávačoch, bohužiaľ, musíte raz za čas vziať do ruky bežný vysávač. Ovládanie mi príde jednoduché a zrozumiteľné. Výhoda je, že dokáže 2 v 1, teda vysávať aj vytierať. Dizajn je celkom podarený. Trochu mi vadí hlučnosť.
- Na vsetko upozorni ze treba vymenit vodu, ze sa ide nabit. Pekne vlezie do stanice nemota sa. Vytie vsade, v aplikacii sa da regulovat sila vysavania aj mopovanie. Daju sa nastavit virtualne priecky kam nema upratovat.
- Uplne do rohov sa nedostane. Ak je vyssi prechod medzi kobercom a parketami, zostane na hrane trochu bordel
- Dobre vysava, prehladna aplikacia
- Aj vysoký koberec žiadny problém
- Nenaráža do vecí, pred prekážkou spomalí
- Aplikácia
Robo je úplne skvelý, pri upratovaní mapuje upratovaný priestor a každé ďalšie vysávanie je efektívnejšie a trvá kratšie. Aplikácia sa jednoducho ovláda, uložíte si poschodia, rozdelíte priestor na miestnosti a potom pošlete robota upratať len to, čo potrebujete, všetko samozrejme v češtine. Koberce zvláda bravúrne. Pri mopovaní prejde viac znečistené miesta viackrát, je to šikula je radosť na neho pozerať.
- výška, dostane sa pod sedačku
- rozpoznávanie objektov a miestností
- návrhy na vylepšenia z aplikácie
- prehľadná aplikácia
- možnosť začať upratovanie cez hlasového asistenta (google home)
- drahšie príslušenstvo (čip v mope)
- nemožnosť automatického dopĺňania vody z veže
iRobot Roomba Combo J7+ pomáha s pravidelným upratovaním. Jeho asi najväčšou prednosťou je schopnosť prepínať medzi vytieraním a vysávaním, čo je pri kombinovaných plochách nevyhnutnosťou, ak však máte napríklad uprostred obývačky voľný koberček pre deti, Roomba naň nedokázala nabehnúť ( musel by sa asi prilepiť).
V prípade povolenia ukladania do cloudu dokáže rozpoznať rôzne druhy prekážok a dokonca aj miestností. Hneď po prvom prejdení mi označil kuchyňu, obývaciu izbu a kúpeľňu, čo ma dosť prekvapilo. Mapu si potom môžete ďalej prispôsobiť (nastaviť rôzne oddelenia, miesta s častejším upratovaním - napr. okolo jedálenského stola, alebo naopak miesta, kde sa nemá snažiť). Dokonca podáva návrhy, ako upratovanie vylepšiť - napr. okolo kuchynskej linky apod.
Oproti konkurenčným produktom s lidarom je nižší, takže sa zmestí pod sedačku. Ak sa zasekne, skúsi sa vyslobodiť a odísť.
Na opakované pravidelné upratovanie dobrá vec ( prach, omrvinky a pod.), klasické umývanie podláh však nenahradí.
- Celkom dobrý
- Ovládanie
- Fotí priestor
- V aplikácii mi chýba možnosť rozdeliť dom na poschodia
Robot skvelý na udržiavanie poriadku v zvieracích domácnostiach! Mali sme doma starší model irobota a tento má určite viac funkcií. Keď sa do neho niečo zamotá, hneď to hlási, čo u nášho predchádzajúceho robota nebolo. Čo sa nám však nepáči je, že robot sníma celý dom. Ale chápem, že bez tejto funkcie by ho nemohol zmapovať.
- cleaning results really good
- good app
- silent
- not mopping on the edge
- Super kvalita za taku cenu
- Jednoduche ovladanie
Reakcia značky Niceboy
Upratuje výborne, ja som spokojná.
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení robotického vysavače Niceboy ION Charles i7.
Pěkný den. Niceboy
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »