Najnovšie recenzie zo sekcie Robotické vysávače

Overený zákazník Testuj.to Mária

• Satie
  • Výdrž batérie
  • Dizajn
  • Nič

Vysávač odporúčam, dlhá výdrž batérie, sám sa vyprazdňuje,krásne obchádza predmety v miestnosti.Ovládanie aj cez mobil. Vysávač veľmi dobre aj zmýja, podlaha je rýchlo aj suchá,nerobí čmuhy. Keď sa vysávač vybije sám pekne nacúva aby sa nabil.Poradí si aj s kobercom.

TESLA Robostar iQ400 Plus White

• efektivita
  • apllikácia
  • ovládanie
  • hluk

Láska na prvé vysávanie! Takto by som jednoducho opísala tento automatický vysávač. Vďaka aplikácii sa dá jednoducho ovládať. Sám si naskenuje byt, ktorý má vysávať, dá sa v ňom automaticky nastaviť vysávanie/utieranie na jednotlivé dni. Vždy som prekvapená, koľko toho pojme. Jediná nevýhoda je, že je na môj vkus dosť hlučný.

Overený zákazník Testuj.to Monika

• rýchlosť doručenia
  • kvalita vysávania
  • aplikácia prehľadná
  • všeobecná spokojnosť

Pred mesiacom sme sa presťahovali do nového domu bez schodov, prahov a uvažovali sme o kúpe robotického vysávača. Nakoniec sme vybrali tento, je to môj prvý a myslím, že je to skvelá prvá voľba. Dodanie bolo veľmi rýchle. Aplikácia je prehľadná a robot krásne mapuje miestnosti, som až prekvapená ako dobre. Vysáva dobre, vytieranie je slabšie, ale to je tým, že mám ročné dieťa a škvrny, ktoré vytvára, treba viac drhnúť. Som veľmi spokojná.

Xiaomi Robot Vacuum E10

Xiaomi Robot Vacuum E10

Overený zákazník DOMOSS Overený zákazník

Zakúpený v DOMOSS

• Maximálna spokojnost
  • Veľmi nízka hlučnosť

Overený zákazník roboticky-vysavac.sk Overený zákazník

Pridané: 20. decembra 2023

(naposledy upravené 20. decembra 2023)

Zakúpený v roboticky-vysavac.sk

Odporúča produkt
  • tichý a presný v mapovaní a čistení, spoľahlivý

Registrovaný používateľ Registrovaný používateľ

Pridané: 19. decembra 2023

Odporúča produkt
  • iba že v rámci tejto cenovej kategórie skvelá voľba!!!!!

Reakcia značky Niceboy

Děkujeme za hodnocení a doporučení robotického vysavače Niceboy ION Charles i3 Plus. Pěkný den. Niceboy

Overený zákazník Testuj.to Dominika

Pridané: 18. decembra 2023

• krásny dizajn
  • multifunkčnosť
  • plne automatizovaný
  • relatívne tichý
  • výborný výkon
  • jednoduché ovládanie

Môj prvý robotický vysávač, ktorý veľmi príjemne prekvapil. Vyskúšala som ho na vysávanie podlahy a koberca a taktiež na umývanie podlahy a som príjemne prekvapená jeho kvalitou a výsledkom. Navyše je plne automatický, takže všetko (vrátane jeho samočistenia) vybavíte cez mobilnú aplikáciu. Výborný pomer ceny a kvality, určite odporúčam.

Overený zákazník Testuj.to Tomáš

Pridané: 18. decembra 2023

• Aplikácia iRobot
  • Solídne vytieranie
  • Výdrž batérie
  • Cena
  • Hlučnejší

Robotický vysávač Irobot Roomba Combo i5 predstavuje solídnu voľbu na každodenné upratovanie domácnosti. Jeho najväčšou výhodou je nepochybne prijateľná cena v kombinácii so slušným výkonom. Dizajn je moderný a elegantný, skvele zapadne do každého interiéru.
Čo sa týka výdrže batérie, Roomba Combo i5 predvádza impozantný výkon, ktorý umožňuje upratovať aj väčšie priestory bez potreby častého dobíjania. Mapovanie priestoru je mierne nepresné, ale v konečnom dôsledku po úprave v aplikácii použiteľné, čo zaručuje, že vysávač bezpečne naviguje po miestnosti a účinne vysaje všetky rohy.
Mopovacia funkcia Roomba Combo i5 je solídna a dokáže efektívne odstrániť nečistoty na podlahe.

Overený zákazník Testuj.to Ľuboš

Pridané: 17. decembra 2023

• decibely
  • výdrž batérie
  • Adaptabilita na rôzne prekážky
  • sací výkon
  • čas nabíjania
  • nič

Vysávač je úžasným pomocníkom v našej domácnosti so psom a mačkou. Jeho sací výkon je postačujúci, dokáže efektívne odstrániť chlpy z kobercov a aj zo všetkých typov podláh. Mopovací režim je pomerne rovnomerný, hoci nie vždy dokáže odstrániť škvrny naplno. Mapovanie je presné a robot mi pomohol udržiavať domácnosť čistú bez námahy. Za túto cenu je to skvelá investícia pre každého, a hlavne pre toho, kto má domáce zvieratá, nemusí stále vysávať a všetky chlpy zachytí robot.

Xiaomi Robot Vacuum X10+

Xiaomi Robot Vacuum X10+

Overený zákazník Smartshop Overený zákazník

Pridané: 17. decembra 2023

Zakúpený v Smartshop

Odporúča produkt

Perfektný. Super upratuje. Jediná nevýhoda že nekomunikuje po slovensky.

Overený zákazník Testuj.to Hana

Odporúča produkt
  • rodičovský zámok, ktorý uzamkne tlačidlá na robote pred deťmi a domácimi zvieratami
  • nastavenie obľúbených upratovaní a časového plánu
  • relatívne tichý oproti svojmu predchodcovi
  • dlhá výdrž batérie
  • kvalita vysávania
  • kvalita vytierania
  • nemožnosť doučiť sa priestor v raz vytvorenej mape
  • narážanie do vecí

S robotickými vysávačmi máme v domácnosti bohaté skúsenosti. Toto je už náš štvrtý v poradí a tretí aktívne využívaný. Robot pôsobí robustným, odolným dojmom. Prvé spustenie a nastavenie bolo jednoduché. Funkcia vysávania je kvalitná. Mopovanie je už o poznanie horšie. Páči sa mi funkcia mapovania, pri ktorej sa vysávač učí bez toho, aby upratoval, a tak dokončí úlohu za kratší čas. Ale raz naučený priestor sa už nevie "doučiť". Praktická je funkcia nastavenia obľúbeného upratovania, vďaka ktorej pravidelne vysáva nastavené zóny podľa časového plánu. Robot nie je príliš "inteligentný", čo sa týka vyhýbania sa veciam a naráža do tých istých predmetov opakovane a pomerne často. Na záver som s robotickým vysávačom spokojná, splnil moje očakávania, ale stále je čo zlepšovať. Hlavnú funkciu vysávania plní kvalitne a dúfam, že bude rovnako spoľahlivý ako roomba prvej generácie, ktorá nám aktuálne upratuje suterén a je bezporuchová už niekoľko rokov.

Xiaomi Robot Vacuum S10

Xiaomi Robot Vacuum S10

Overený zákazník Alza.sk tangy

Zakúpený v Alza.sk

Odporúča produkt
  • Krátko vydrží vysavať,nevyseje všetko musí sa ísť nabiť ale potom dokončí.

Ešte ho mám máio ale zatial funguje na jednotku

Roborock S8 Black

Roborock S8 Black

Overený zákazník Najkolobezky.sk Syro

Pridané: 15. decembra 2023

(naposledy upravené 15. decembra 2023)

Zakúpený v Najkolobezky.sk

• Je to pecka

Skoda ze som ho nekupil uz skor. Ta jeho navigacia je perfektna. Praca s mapamy jednoducha a hlavne klik a poslem kde chcem (vecsinou ku kosu ked ho chcem vysipat a uz mi par krat doniesol i kavu :-) Je to hracka pre kazdeho so zlomenou nohou :-))))

Overený zákazník Andrea Shop jaroslav gorgol

Pridané: 15. decembra 2023

(naposledy upravené 15. decembra 2023)

Zakúpený v Andrea Shop

Neodporúča produkt
  • cena
  • váha
  • slaba sacia sila,zanechava za sebov nečistoty
  • dlhe nabijanie
  • chyba podrobnejši popis v navode na použivanie
  • presakovanie vody z vodnej nadoby do prachovej nadoby

Reakcia značky Niceboy

Mrzí nás, že robotický vysavač Niceboy ION Charles i3 Plus nenaplnil vaše očekávání a tedy ho nedoporučujete. Děkujeme za recenzi. Pěkný den. Niceboy

Overený zákazník BONUSKO Ondrej

Pridané: 14. decembra 2023

(naposledy upravené 14. decembra 2023)

Zakúpený v BONUSKO

Overený zákazník MALL.SK Overený zákazník

Pridané: 14. decembra 2023

Zakúpený v MALL.SK

Odporúča produkt

Kvalitné vysáva vydrží je ideálna na jednu miestnosť

Silvercrest SSWR A1

Silvercrest SSWR A1

Overený zákazník lidl.sk Milka

Pridané: 13. decembra 2023

(naposledy upravené 8. januára 2024)

Zakúpený v lidl.sk

Odporúča produkt
  • Šikovný pomocník do domácnosti. Pekne do čista povasává či dlažbu alebo parkety
  • Mohla by byť dlhšia výdrž doby vysavania, ale dobíja sa rýchlo.
Sencor SRV 6485BK

• Dôkladne vysávanie
  • Prijateľné mopovanie
  • Automatické vyprázdňovanie do staničky
  • Veľa príslušenstva resp. Náhradných veci v balení
  • Mal obdobie kedy sa parkoval opačne na stanicu ale uvedomil sa.

Overený zákazník Testuj.to Martin

• Jednoduchá práca s mapou
  • Skvelé vysávanie
  • Dostatočne dobré vytieranie
  • Vytieranie môže byť lepšie
  • V aplikácii nie je možné nastaviť virtuálnu stenu, ale dá sa to obísť vytvorením novej miestnosti

Robot ma príjemne prekvapil. Prišiel zabalený vo veľmi podarenej krabici, balenie je veľmi efektívne, žiadne zbytočné voľné miesto. Za ekológiu teda super. Inak v balení je okrem robota a nabíjacej stanice aj podložka na zem, kde bude robot doma a náhradný filter.
Nastavenie bolo veľmi intuitívne, v porovnaní s inými značkami jednoduchšie. Rovnako tak je aj práca s mapou ľahká, zvládla to dcéra, ja, zvládnete to aj vy.
A najdôležitejšie je samozrejme vytieranie a vysávanie. Najskôr ma prekvapil pohyb, ktorý je iný ako u iných značiek. Robot nezačína od kraja, ale od stredu. Ale upratuje veľmi dobre. Vytieranie nie je síce dokonalé, ale na jeho konci nájdete naozaj čisté miestnosti.
Za celú našu rodinu a mačky odporúčame!

Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25