Najnovšie recenzie zo sekcie Robotické vysávače
- Produkt sme vyskúšali a sme s ním spokojní.
výhoda, že nemusím vysavať fizycky.
Roborock S8 Black
Pridané: 27. decembra 2023
(naposledy upravené 27. decembra 2023)
Zakúpený v roboticky-vysavac.sk
- Šikovný
- Rýchlosť dodania
- Komunikácia obchodu
- Design
- Výmenou košov vysávač vie, čo má robiť
- Nastavenie denných programov na vysávanie
- Ovládanie aplikácie
- Hlučnosť
- Nedoučí sa mapu
- Mopovanie je horšie
Roomba combo i5 je v poradí 3. vysávač Roomba, s ktorým mám skúsenosti. Doručenie bolo rýchle,komunikácia s predajcom tiež. Čo oceňujem je design vysávača a dokovacej stanice, ktorá je spojená v podložku, na ktorú vysávač " dorazí",takže nemusím nikde stále narovnávať stanicu,aby do nej robot správne vošiel. Páči sa mi možnosť uložiť viac robotov do jednej aplikácie a potom jednoducho spravovať jednotlivé poschodia. Taktiež možnosť denných programov upratovania, pomenovanie miestností, hraníc, nastavenie napr. dvoch miestností na obľúbených. Vysávač vysáva celkom obstojne, a to na dlaždiciach aj na nízkych rohožiach. S čím si však nevie príliš poradiť, sú koberce,ktoré sú napríklad štruktúrované. V prípade prechodu miest z rohože späť na dlažbu nevyluxoval kamienky. Mapovanie je samozrejme horšie,nádoba na vodu stačí v poriadku a vodu vlastne rozotiera pomocou handričky,takže je jasné,že keď nedokáže žmýkať a vymeniť vodu,nemôžem očakávať 100% čistú podlahu. Čerstvú tekutinu umyje dobre, den starú nie.
- Je to hracka pre deti
Haraburda
- Všetko funguje ako má
- Super
Roborock Q Revo White
Pridané: 25. decembra 2023
(naposledy upravené 25. decembra 2023)
Zakúpený v Prva.sk
- Pracuje na 100%
- jednoduchá výmena vysávača a mopu
- jednoduché pripojenie k aplikácii
- výdrž batérie
- 2v1
- hlučnosť
- menší problém s kobercom
Aj za tento krátky čas testovania sa mi vysávač páči a spĺňa moje očakávania. Bol som až prekvapený, koľko jemného prachu zachytil, keď som ho prvýkrát spustil po byte. V aplikácii sa vytvorila mapa bytu, ktorú možno upraviť a poslať robota len na konkrétne miesto alebo zvoliť celkové upratovanie. Možnosťou sú aj navolenie rôznych dní upratovania. Zatiaľ som nezistil, ako vybrať a zakázať vytieranie oblastí, kde je koberec. Vysáva veľmi dobre, aj keď nejaké to smietko sa po upratovaní nájde.
- možnosť nastavenia časového plánu upratovania
- možnosť výberu upratovania jednotlivých miestností
- spustenie upratovania po opustení domu (keď mobilné zariadenie nie je v dosahu)
- rodičovský zámok tlačidiel na vysávači
- výkon, precíznosť a funkčnosť
- výdrž batérie
- vzhľad
- ovládanie pomocou aplikácie
- hlučnosť
- mopovanie
Vysávač iRobot Roomba Combo i5 používam zatiaľ krátko, 10 dní, ale zatiaľ som úplne spokojná. Vysávač má krásny vzhľad, ktorý sa hodí do každého interiéru. Veľmi sa mi páči aplikácia na jeho ovládanie, ktorá je intuitívna a jednoduchá. Čo sa týka výkonu, v porovnaní s pôvodným vysávačom ma veľmi príjemne prekvapil. Vysaje úplne všetok neporiadok a vďaka rotačnej kefe sa dostane aj do rohov. Nemá problém ani s pieskom či drobnými kamienkami z topánok. Výdrž batérie je dostatočná pre náš byt s rozlohou cca 110 m2 a dokáže vysať naraz. Pracuje veľmi rýchlo precízne a efektívne. Dokáže si poradiť aj s nečakanou prekážkou. Jediné, čo by sa asi dalo zlepšiť, je hlučnosť, ktorá je horšia ako u jeho predchodcov. Možnosť zvoliť si jednotlivé miestnosti na upratovanie je ďalšia dobrá vychytávka. Mopovanie slúži skôr na utieranie prachu ako na dokonalé umytie povrchu, ale to je v porovnaní s pôvodným vysávačom rovnaké. Uvidíme, ako sa osvedčí ďalej, ale zatiaľ naozaj veľká spokojnosť.
- Super aplikácia
- Skvele vysáva aj vytiera
- Trochu hlasitejší
Jednoduchá inštalácia a pridanie produktu do aplikácie. Jednoduché nastavenie pravidelného vysávania a rozdelenia miestností na mape pre vysávanie. Sila vysávania je dostatočná a ani na mopovanie nie je moc čo dodať. Batéria vysávača je tiež dostatočná, nemá problém na jedno nabitie vysať väčší byt.
- Satie
- Výdrž batérie
- Dizajn
- Nič
Vysávač odporúčam, dlhá výdrž batérie, sám sa vyprazdňuje,krásne obchádza predmety v miestnosti.Ovládanie aj cez mobil. Vysávač veľmi dobre aj zmýja, podlaha je rýchlo aj suchá,nerobí čmuhy. Keď sa vysávač vybije sám pekne nacúva aby sa nabil.Poradí si aj s kobercom.
- Tichý
- Design
- efektivita
- apllikácia
- ovládanie
- hluk
Láska na prvé vysávanie! Takto by som jednoducho opísala tento automatický vysávač. Vďaka aplikácii sa dá jednoducho ovládať. Sám si naskenuje byt, ktorý má vysávať, dá sa v ňom automaticky nastaviť vysávanie/utieranie na jednotlivé dni. Vždy som prekvapená, koľko toho pojme. Jediná nevýhoda je, že je na môj vkus dosť hlučný.
- rýchlosť doručenia
- kvalita vysávania
- aplikácia prehľadná
- všeobecná spokojnosť
Pred mesiacom sme sa presťahovali do nového domu bez schodov, prahov a uvažovali sme o kúpe robotického vysávača. Nakoniec sme vybrali tento, je to môj prvý a myslím, že je to skvelá prvá voľba. Dodanie bolo veľmi rýchle. Aplikácia je prehľadná a robot krásne mapuje miestnosti, som až prekvapená ako dobre. Vysáva dobre, vytieranie je slabšie, ale to je tým, že mám ročné dieťa a škvrny, ktoré vytvára, treba viac drhnúť. Som veľmi spokojná.
- Maximálna spokojnost
- Veľmi nízka hlučnosť
Roidmi Eve Plus White
Pridané: 20. decembra 2023
(naposledy upravené 20. decembra 2023)
Zakúpený v roboticky-vysavac.sk
- tichý a presný v mapovaní a čistení, spoľahlivý
- iba že v rámci tejto cenovej kategórie skvelá voľba!!!!!
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení robotického vysavače Niceboy ION Charles i3 Plus. Pěkný den. Niceboy
- krásny dizajn
- multifunkčnosť
- plne automatizovaný
- relatívne tichý
- výborný výkon
- jednoduché ovládanie
Môj prvý robotický vysávač, ktorý veľmi príjemne prekvapil. Vyskúšala som ho na vysávanie podlahy a koberca a taktiež na umývanie podlahy a som príjemne prekvapená jeho kvalitou a výsledkom. Navyše je plne automatický, takže všetko (vrátane jeho samočistenia) vybavíte cez mobilnú aplikáciu. Výborný pomer ceny a kvality, určite odporúčam.
- Aplikácia iRobot
- Solídne vytieranie
- Výdrž batérie
- Hlučnejší
Robotický vysávač Irobot Roomba Combo i5 predstavuje solídnu voľbu na každodenné upratovanie domácnosti. Jeho najväčšou výhodou je nepochybne prijateľná cena v kombinácii so slušným výkonom. Dizajn je moderný a elegantný, skvele zapadne do každého interiéru.
Čo sa týka výdrže batérie, Roomba Combo i5 predvádza impozantný výkon, ktorý umožňuje upratovať aj väčšie priestory bez potreby častého dobíjania. Mapovanie priestoru je mierne nepresné, ale v konečnom dôsledku po úprave v aplikácii použiteľné, čo zaručuje, že vysávač bezpečne naviguje po miestnosti a účinne vysaje všetky rohy.
Mopovacia funkcia Roomba Combo i5 je solídna a dokáže efektívne odstrániť nečistoty na podlahe.
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »