Najnovšie recenzie zo sekcie Robotické vysávače
- Dostatočná výdrž batérie
- Dobrý výkon
- Kvalita vysávania
- Zatiaľ žiadne
Dlhodobo som kúpu robotického vysávača odmietal z dôvodu obavy o spoľahlivosť, kvalitu povysávania a vysávania celej plochy priestoru. Tieto obavy celkom vyvrátil tento vysávač od Rowenty. Síce na začiatku som chvíľu bojoval s prepojením s aplikáciou. Tá nechcel robota najskôr pripojiť skôr než som ho odstavil od nabíjacej stanice. Potom šlo už všetko ako po masle. Príprava vysávaného priestoru tak aby bol vysávač čo najefektívnejší a povysával skoro všetky možné kúty miestnosti . Potom prvotné spustenie vysávania s mapovaním priestoru a konečné zaparkovanie späť do nabíjacej stanice. Za mňa dobrý nákup a robot vysáva s dostatočným výkonom. Ovládanie je intuitívne a aplikácia na diaľku krásne funguje.
- Vzhľad
- Funkčnosť
- Jednoduchá inštalácia, ovládanie
- Aplikácia v češtine, ktorá je jednoduchá a ľahko sa zvolí program a dá sa vytvoriť aj upratovací plán
- Naozaj povysáva každý kúsok podlahy vrátane rohov
- Vyhne sa prekážke a okolo prekážky precízne povysáva
- Nič možno len vyššia cena, ale za kvalitu si človek rád priplatí
Rowenta X-Plorer Serie 220 je môj úplne prvý robotický vysávač, pochopiteľne som sa v rodine a u priateľov stretla s robotickými vysávačmi, ale nikdy som po ňom extra netúžila. Ale ihneď čo som videla tento model, tak som si povedala že idem do toho! Ponúka presne to, čo mi na klasickom okrúhlom robo vysávači chýbalo a to dokonalé vysávanie rohov. Som s ním veľmi spokojná, jednoducho sa inštaluje, ovláda, aplikácia v mobile je krásne prehľadná a jednoduchá. Vysávanie a vytieranie je naozaj poznať, púšťam ho denne vysávať a ob deň vytierať.
super cena, na to, ze to ma orientaciu v priestore
- presne to čo sme hľadali
- tichý
- dobré vysáva
- mopovanie na úrovni
Tento roboticky vysavac je super. Odporucam.
Vysáva aj chlpy. Mame doma psa a je to veľmi užitočný každodenný pomocník.
- Som spokojná, nemám výhrady
Perfektný pomocník do domácnosti.
- bohate prislusenstvo
- tichy
- instalacia aplikacie jednoducha, funguje dobre
- Dobrá kvalita pomer cena výkon
- Splnil to čo som čakal
- Ticho vysáva
Veľmi dobrý produkt s vysokou precíznosťou pri upratovaní. V podstate sa staráte len o výmenu vody v nádobách. Maximálna spokojnosť.
- splnil moje očakávania
- ocenila by som náhradnú poduška mopu
Concept VR 3115
Pridané: 8. októbra 2024
(naposledy upravené 8. októbra 2024)
Zakúpený v Dr.Max lekáreň
- Prw nas nieco nove...
- splnil očakávania, dobrá cena
- Po nastaveni mapy v appke sa jednoducho ovlada. Podlahy mame krasne ciste. Mopy sa cistia a susia automaticky.
- V dome sme mali problem najst pokyn ako vysavac spustit na druhe poschodie. Mapu druheho poschodia sa nam podarilo vytvorit tym, ze sme zakladnu vyniesli na poschodie a spustili mapovanie. Teraz este musime vyskusat ako spustit vysavanie ak je zakladna na prizemi...(navod k tomuto uplne chyba).
iRobot Roomba Combo j9+ 9758
Milan Potenga
Pridané: 4. októbra 2024
(naposledy upravené 4. októbra 2024)
Zakúpený v roboticky-vysavac.sk
Po spustení (mapovanie miestnosti) vytvoril mapu, ktorá sa aspoň trochu podobala miestnosti až na 2. pokus. O cca dve hodiny sám od seba vyliezol zo základne a znovu sa do nej vrátil , znovu vyliezol a znovu vliezol a to trvalo cca pol hodiny, pokiaľ som ho neodložil do krabice - tovar reklamujem.
- Má problém s navigáciou
Má problém s navigáciou
- Zatiaľ spokojnosť pekne si zmapoval celý priestor
Velmi strucny navod na pouzitie, nie su popisane vsetky funkcie...
- Vysáva a mopuje podľa očakávaní
- Výborná orientácia v priestore
- Prechádza cez vyššie prahy
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »