Najnovšie recenzie zo sekcie Robotické vysávače
Ľutujem, že som si ho nekúpila skôr. Máme doma lesklú gresovú dlazbu a dve malé deti. Umývala som niekedy aj 3x za deň ♀️ Teraz stačí 1x za týždeň, rowenta to urobí za mňa Oceňujem nastavenie vlhkosti.
- Sací výkon
- Mapovanie priestoru, individuálne nastavanie podľa miestností
- Pomer cena/výkon
- Skvelá dostupnosť náhradných filtrov, hlavíc (či cenová, ale aj to, že majú 3 rady vysávačov a náhradná sada sedí na všetky 3)
- Mop - vodu pumpuje podľa nastavenia - viem si nastaviť "silu" mopovania
- Vysaje aj chlpy od zvierat
Tento produkt som mal vyhliadnutý dlhšie ako náhradu za Rowenta x-plorer s75 animal 4v1.
Som milo prekvapený, že všetky pre mňa dôležité parametre má TP-Link Tapo RV20 lepšie
Lepšie saje
Lepšia dostupnosť náhradných dielov
Lepší mop
Intuitivnejši pohyb kvôli prekážkam, neprepisovanie mapy (napr ak boli zatvorene dvere na izbe, tak Rowenta si to zapamatala a uz nevedela povysavat izbu. TP-Link tento problem nema)
Skvelo saje aj chlpy od zvierat
A za tu cenu skvelá voľba, aj pre tých, ktorý uvažuju nad kupou tohto pomocnika
- absolútne neschopné vysávať
- Spoľahlivý napriek svojej jednoduchosti, dobrá cena
- Prijala by som komunikáciu v slovenskom jazyku
- Aplikácia je hrozná, stále štrajkuje
- Dobre vysáva
- Cena a kvalita
- Lacný vysávač s laser navigaciou
- V podstate funguje ok ale mam aj s10+ verziu a ta je viac "pohodlna na údržbu"
Myslel som ze jediný rozdiel oproti S10+ je slabší mop ale šetrilo sa na viac veciach. Ťažko sa čisti nádobka na prach. Stále treba vyberať filter.
V aplikácii pise ze sa stale nabíja ale v inom screene ze fully charged. S10+ to nerobí.
Upratuje ako diabol, som spokojný
- Vysáva perfektne, neostanú po ňom ani omrvinky
Veľa problémov, za každým keď ho zapnem si scanuje na novo priestor, nemopuje - musím ho poslať na reklamáciu, naráža napríklad do misky s vodou pre psa, vôbec ju neobíde ale pretlačí na iné miesto. Má problém nájsť nabíjaciu stanicu.
- Možnosť mat mapy na viac poschodí
- Nespadne zo schodov
- Celkom tichý
- Zmyva dobre
- Občas narazí do vecí ale nie nejak silno
- Spokojná som
- max. spokojnosť
max. spokojnosť
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení robotického vysavače Niceboy ION Charles i9 Plus. Pěkný den. Niceboy
poslali ste mi produkt ktorí má mať výšku 7.2 cm a jeho výška je 7,8 cm a nevojde mi pod gauč a tým pádom mi je na nič a chcel by som ho vrátiť ale máte to dosť komplikované.s pozdravom roman
Vysávač vysáva aj mopuje výborne, má nastaviteľné intenzity sania, veľká výhoda si rotačné mopy. Dajú sa nastaviť jednotlivé miestnosti a frekvencia ich čistenia. Aplikácia rozoznáva aj poschodia. Pri väčšom znečisteni je treba po ukončení umývania vyčistiť aj dokovaciu stanicu, na bielej je vidno špinu po umytí mopov.
- Po roku batéria stratila kapacitu nabije ju už iba na 80% (tak som ju dal reklamovať vhladom na to že ide o stratu kapacity tak je záruka iba pol roka) nezreklamované.
- Vysavac začal strácať mapu tak ho resetovali teraz keď nastavím čas vydávania tak ma zapamätany posledný neviem ho prestaviť.
- Výrobok bol kúpený cez Heuréka ale tá je iba sprostredkovateľ tak povodne šiel z Čiech od spoločnosti servatech.
- Reklamácia trvala 30 dni kým sa vyjadrili a cez 14 dni im trvalo doručenie spat.
- Do Heuréka som písal niekoľko krát a stále kontaktovali sme predajcu a nič s tým nespravili.
- Maximálne nespokojný ako s vysávačom tak aj s predajcom servatech a sprostredkovateľom Heuréka.
- Čistí aj čierne plochy na kobercí, čo jeho predchodca ich obchádzal ako diery.
- Má malú zbernú nádobu. Zvykla som používať ten istý model, tej istej značky, ale tento " vylepšený" nedosahuje kvalitu predošlého. Ani kapacitu plochy nespraví na jeden záťah, museli sme ho nastaviť na 2x.
- vysavanie
- mopovanie
- somo precistenie mopu
- samo vysatie bordelu z vysavaca
- dobra applikacia a moznosti mapovania
- mop nedosiahne az ku okraju, mopuje tak 5 cm steny
Super mašina. Trochu veľká stanica, ale ak máte priestor, tak to nie je problém. Pekne vymopuje aj len s vodpu bez saponátu a sama sa vysuší. Všetko funguje, ako má.
- pracuje spoľahlivo počas celého cyklu vysávania i umývania
- inteligentná pamäť na zvýšenie výkonu na koberci
- výborná priechodnosť cez prahy a dokonca sa vyškriabe aj na podstavec kužeľového typu
- aplikácia pre android neje prístupná na stiahnutie
Reakcia obchodu Salente
děkujeme za Vaši recenzi a sdílení Vašich zkušeností.
S instalací aplikace Vám rádi poradíme prostřednictvím naší technické podpory na adrese [email protected] .
Přeji Vám hezký den.
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »