Poradňa Roborock S5

Autor: | Vložené: 09.01.2020 000 20:38 | Témy: Poradňa Roborock S5

Dobrý deň. Chcem sa informovať v čom je xiaomi roborock S6 lepší oproti tomuto produktu okrem výhod použitia na viacerých podlažiach?

Chcem si jeden z nich kúpiť ale neviem podľa čoho si vybrať ten lepší. Dokonca podľa špecifikácií sa mi zdá že S6 má menší výkon. Je to tak? Má lepšiu výbavu? Ďakujem

  • 10. januára 2020 - Odpoveď partnera sekcie roboticky-vysavac.sk

    Dobrý deň,
    jedná sa o novší model s rovnakým sacím výkonom, ktorý má vylepšenú funkciu mopovania. Oproti modelu S50 má možnosť si v aplikácii vytvoriť virtuálne steny a vytvoriť mapu miestností, je vybavený lepšou navigáciou a rotačnou kefou s ľahšou údržbou.

    V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať priamo na www.roboticky-vysavac.sk/kontakt

    S pozdravom,
    www.roboticky-vysavac.sk

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (3)
    • Nie
    • Anonymný používateľ

      29. januára 2020 - Anonymný používateľ

      Ako majiteľ S50 si dovolím oponovať - mopovanie u S6 je rovnaká záležitosť ako u S50, značne vylepšené mopovanie je u S5Max.

      Sací výkon je papierovo rovnaký, podľa videotestov na youtube je vysávanie u S50 o niečo málo účinnejšie. Na druhú stranu S6 je o dobrý kúsok tichší (špekuluje sa, že sa tomu pomohlo aj tým, že motor ide na nižšie otáčky a tým pádom aj tichšie).

      Mapu bytu, virtuálne steny a no-go zóny plne podporuje aj S50. Zásadný rozdiel medzi S5 a S6 je ten, že S6 podporuje rozdelenie bytu na jednotlivé izby, čo jednak pomáha samotnému vysávaniu (S6 si logickejšie volí smer vysávania podľa dlhšej strany izby, čo znamená menej otočiek) a aj možnosti plánovania vysávania tej ktorej izby v tom ktorom čase. AVŠAK aktuálne už prebieha betatesting tejto funkcie aj pre S50, takže sa jej dočkáme aj my.

      S6 má lepšiu hlavnú kefu, dá sa totiž ľahšie čistiť od namotaných vlasov, nakoľko jej koncovky sú rozoberateľné. Je však plne kompatibilná aj s S50, takže si ju majitelia S50-tok môžu zakúpiť.

      Ak by som si teraz vyberal medzi S50 a S6, šiel by som do S6 - pre jeho nižšiu hlučnosť. S50 nie je nejako zásadne hlučná, ale tichší je vždy príjemnejší. Zvyšné funkcie v priebehu februára-marca 2020 majú byť doplnené aj do S50.


    • Jozef

      14. februára 2020 - Jozef

      ahoj , konecne niekto kto realne vie co ma jeho vysavac preto mam na vas otazocku ohladne s50 , zvazujem nakup zo zahranicia ale podla niektorych informacii s50 nema moznost trvalo nastavit no go zonu , je to tak alebo tato funkcia tam je ?


    • Anonymný používateľ

      19. februára 2020 - Anonymný používateľ

      Jozef, ja som kúpil moju S50 na Slovensku (kvôli prípadnej reklamácii, ak by), aplikáciu MiHome mám nastavenú na európsky server. A čo sa týka no-go zóny, mám ich natrvalo nastavené a ešte mi za ten vyše rok žiadna nezmizla. Rovnako držia aj virtuálne no-go steny.


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.